Akcija

Terarijska rastna svetilka PRO (črna)

59.0073.75

Rastne svetilke omogočajo, da lahko terarij postavimo na katerokoli mesto v našem stanovanju; tudi v prostore z zelo malo ali celo nič naravne svetlobe, saj rastlinam nudijo vso potrebno svetlobo.

Posebnost rastne svetilke PRO je, da simulira povprečen tropski dan, ki je dolg dvanajst ur in ima svojo značilno biodinamiko svetlobe (svetloba je sestavljena iz specifičnih valovnih dolžin in jakosti svetlobe, ki so značilne za tropsko podnebje in se dinamično spreminjajo skozi ves dan).

Primerna je za montažo skozi plutovinast ali drug zamašek v katerega lahko zvrtamo luknjo (izvrtina fi 30 mm) ALI za montažo na stekleno kupolo (glej slike).

Tudi, če je program ‘tropskega dneva’ že potekel, lahko svetilko v terariju uporabimo kot ambientno ali nočno svetilko. To naredimo tako, da z ustreznim številom pritiskov na tipko izberemo želeno svetlobo. Po končani uporabi ne pozabimo ugasniti svetilke.

Navodila za uporabo:

Svetilka se prižge, ko napajalnik vstavimo v vtičnico ali s pritiskom na zgornji del lesenega pokrovčka. Sveti 12 ur in nato samodejno ugasne.

  • Pritisnemo 1x = čas svetenja 12 ur
  • Pritisnemo 2x = čas svetenja 9 ur (hladno bela svetloba)
  • Pritisnemo 3x = čas svetenja 6 ur (nevtralno bela svetloba)
  • Pritisnemo 4x = čas svetenja 3 ure (toplo bela svetloba)
  • Pritisnemo 5x = svetilka se ugasne

*Napajalnik in kabel nista vključena v ceno.

*Za napajalnik se ne sme uporabiti hitrega telefonskega polnilca, saj lahko le ta trajno poškoduje lučko!

  Pobriši izbiro